Gastenboek 2020

“Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten van jullie huisje en warme ontvangst. Jullie mogen trost zijn op jullie huis. P.S: de biertjes waren lekker. Groeten”


Camilla en Michiel, Wim & Heidi, december, 2020

“Dag Wout & Karen

Wij hebben genoten van ons verblijf in jullie huisje! Het was zalig genieten bij het 'stoofke'. Bedankt voor de vriendelijke ontvangst.”


Bart & Inge, Arne & Wout, december 2020

“Beste Wout en Karen, Mettekoven is een zeer charmant dorpje en jullie gastvrijheid in het Armenhuis maakt er een zeer intense beleving van. Deze gezellige vakantiewoning is de perfecte uitvalsbasis om met de fiets of de benenwagen de prachtige schoonheid van Haspengouw te ontdekken. We voelden ons thuis in deze nieuwe ontdekkingen dankzij jullie goede zorgen. Tot gauw.”


CammiOnetje, Luc en Netje, juni 2020

“Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben een heerlijk weekend gehad, prachtig huisje, van alles voorzien. Mooie omgeving, heerlijk fruit. We hebben genoten en komen zeker terug. Groetjes”


Vincent en Anne, juli 2020

“Het was een heel leuk huisje en vakantie.


Tom, Katrijn, Jozefien, Janne & Riene, juli 2020

“We zijn hier maar één nacht gebleven. Kort dus, maar wel lang genoeg om in te zien dat de streek hier héél mooi is en een tweede en langer verblijf zeker waard is.”


Ingrid en co, juli 2020

“Dag Wout en Karen,

Bedankt voor het leuke verblijf! Een tof huisje!Leuke fietstochten gemaakt!"


Caroline & Rik

Christine & Marino, september 2020

“Voor de derde keer super genoten van ons verblijf in jullie huisje. Deze keer niet genoten van het houtvuur maar des te meer de streek en de super mooie wandelingen. het was gewoon TOP! Groetjes"


Valerie & Dominique, september

2020

“Het was zalig...

terug-zien van collega vriendinnen;

terug-wandelen tussen appel- en perenbomen;

terug-genieten van samen "klinken" en "smullen";

terug-ontspannen rond de hout kachel;

terug-elkaar jaarlijks intens ontmoeten

dit jaar....in een sfeervolle pastorij! Dank jullie wel. Het was tip-top in orde!"


Nathalie, Leen & Sabine

oktober 2020

“Beste Wout en Karen,

Van harte bedankt voor jullie gastvrijheid! Het "Armenhuis" heeft alle troeven om zijn gasten een ontspannend verblijf te garanderen. De omgeving is prachtig. We hebben genoten van het mooie weer om  heerlijke wandelingen te maken, waarbij we het fruit zagen rijpen aan de bomen. Een aanrader voor wie op zoek is naar onthaasting. We komen graag nog terug. ”


Hans en Kristien, kinderen en klein-kinderen, juli 2020

“Beste Wout en Karen,

We hebben genoten van jullie huisje waar alles aanwezig is om zorgeloos te kunnen genieten. Mooie wandelingen gemaakt. Voor herhaling vatbaar. Bedankt


Tian en Ilse, juli 2020

“Ons verblijf hier: een bijzonder goed alternatief voor een buitenlandse vakantie. Een meer dan geslaagde corona vakantie in eigen land. "


Mieke & Johan


"en deugddoende vakantie in een gezellig vakantiehuis bij een gastvrij gezin. Zeker een aanrader. We hebben al wandelend en fietsend een stukje Limburg leren kennen."


Ann &Dirk

augustus 2020

Bedankt! Tijdens deze "ondraaglijke pandemietijd" is dit verblijf echt een rustgevend interval geweest. Even weg van alle sleur...Het weekend heeft onze batterijen opgeladen! Jullie huisje is echt gezellig, alles is af. Knus, netjes. We hebben genoten van de mooie omgeving en de herfstkleuren in dit natuurgebied. We hadden graag nog even gebleven. Hopelijk komen we nog eens terug."


Tim, Christel, Robin, Yoran & Emy, oktober 2020

“Wat fijn om in deze prachtige streek, met dit mooie weer, rond te kuieren. "Armenhuisje", maar wij voelden ons hier de koning te rijk. Oh ja, Amerika kreeg een nieuwe president en de pandemiecijfers zakten een beetje. Maar dat was (even) een bijzaak. Warme groet."


Marc, Stef, Myriam, Els & Wout, November 2020


“Het was supergezellig. Je kon vanaf de woning heel mooie wandelingen doen. De eigenaars woonden er naast en waren heel vriendelijk. Het huisje was warm, heel proper en alles was aanwezig: van beddengoed tot handdoeken tot een streekbiertje. Het was top."


Isabelle & gezin

November 2020

Beste Wout & Karen, Het vuur 's avonds en de zachte bedden 's nachts maakten dit verblijf een zalig ontspannende driedaagse. bedankt."


Céline, Lies & An-Sofie, december 2020