Gastenboek 2021

“Beste Wout en Karen,

Voor de tweede maal dit jaar hebben we onze batterijen kunnen opladen, gevoed door julie gastvrijheid, vriendelijk onthaal, goede zorgen, de nodige rust en privacy. Het was voor ons een intense beleving in deze mooie omgeving afgewisseld met een gloed van de warme houtkachel en de rust van Mettekoven. Gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst voor iedereen van het gezin, tot gauw hopen we. Met vriendelijke groeten en veel dank. ”


CammiOnetje, januari 2021

“Beste Karen en Wout

Een mooie streek. Een knus huisje. Een vriendelijke ontvangst. Er mocht alleen iets meer sneeuw liggen. We komen zeker nog eens terug. Nog veel succes gewenst met jullie huisje.”


Jef & Katrien, februari 2021

Het huisje is perfect. Het biedt de ideale uitvalsbasis om de mooie regio van Haspengouw te ontdekken. Tal van fiets- en wandelpaden in de buurt.

Wout en Karen zijn supervriendelijke hosts.

Het huisje is goed voorzien, alles is er dan ook aanwezig (opgemaakte bedden, handdoeken, keukengerei, brandhout voor de kachel...).

Wij keren zeker terug!"


Leontine & co, maart 2021

“Zeer vriendelijke eigenaars. De kachel was zeker een meerwaarde, dat maakte het heel gezellig. We waren verrast wat er allemaal aanwezig was. Zeer propere kamers, kortom het was een superweekend. ”


Lotte & Lennert, maart 2021

“Beste Karen en Wout

Het lang weekend is alweer voorbij. We hadden nood om de pandemie te ontvluchten en dat is hier goed gelukt. Het verblijf is perfect. Het is gezellig, super proper en alles is aanwezig. Rustige nachten, goed ruikende laken, vers gewassen plates, .... De mooie natuur, meer moeten we niet hebben, zelfs met dit woelige regenweer. Met vriendelijke groeten en nog veel succes.”


Greet, Patrick & Wolf, maart 2021

“Beste Karen en Wout"

Bedankt voor dit gezellige plekje. We hebben echt kunnen genieten en Corona was niet eens heel ver weg. We komen graag terug. Het gaat jullie goed.”


Andrea & Nick, Rex & Dax, maart 2021