Gastenboek 2021

“Beste Wout en Karen,

Voor de tweede maal dit jaar hebben we onze batterijen kunnen opladen, gevoed door julie gastvrijheid, vriendelijk onthaal, goede zorgen, de nodige rust en privacy. Het was voor ons een intense beleving in deze mooie omgeving afgewisseld met een gloed van de warme houtkachel en de rust van Mettekoven. Gelukkig en gezond nieuwjaar gewenst voor iedereen van het gezin, tot gauw hopen we. Met vriendelijke groeten en veel dank. ”


CammiOnetje, januari 2021

“Beste Karen en Wout

Een mooie streek. Een knus huisje. Een vriendelijke ontvangst. Er mocht alleen iets meer sneeuw liggen. We komen zeker nog eens terug. Nog veel succes gewenst met jullie huisje.”


Jef & Katrien, februari 2021

Het huisje is perfect. Het biedt de ideale uitvalsbasis om de mooie regio van Haspengouw te ontdekken. Tal van fiets- en wandelpaden in de buurt.

Wout en Karen zijn supervriendelijke hosts.

Het huisje is goed voorzien, alles is er dan ook aanwezig (opgemaakte bedden, handdoeken, keukengerei, brandhout voor de kachel...).

Wij keren zeker terug!"


Leontine & co, maart 2021

“Beste Karen en Wout

We hebben heerlijke dagen beleefd. Heel leuke en complete vakantiewoning. Onverhoopt goed weer gehad. Gemiddeld 15.000 stappen per dag gewandeld. Jullie zien ons beslist terug. Hartelijke groet


Geert & Marie-Paule, mei 2021

“Dag Karen en Wout

De dagen zijn voorbijgevlogen, dat zegt genoeg! Niettegenstaande het mindere weer, toch al onze plannen kunnen uitvoeren. veel gezien, gewandeld, genoten. leuk om het nog eens te doen. Bedankt en veel liefs.”


Pola en Hugo, mei 2021

“Dag Wout en Karen

Jullie hebben hier een leuke en aangename vakantiewoning. De voortuin is op zonnige dagen echt een meerwaarde. We hebben ervan genoten. Het is leuk fietsen in deze streek met natuur en cultuur vlakbij. Bedankt en tot ziens.”


Hilde & Luc, juni 2021

“Onverwacht zwoel en heerlijk zomerweer. Genoeg om de batterijen op te laden. Hier in Mettekoven staat de tijd stil. Supergenoten van jullie mooie accomodatie. Tot weerziens! - Mooie streek, prachtig huisje. - 4 vriendinnen op girslweekend + avontuurlijke hond altijd op verkenning in de buurt. - Blij dat we de frisse zeebries eens konden inruilen voor zwoele zomeravonden. Het mooie Armenhuis. De prachtige rozen aan de gevel. De groene streek. Hiervan genoten.


Lien, Anaïs, Patricia & Inge, juni 2021

“Ondanks de hevige regenval, hebben we ons volledig laten onderdompelen in de mooie omgeving, de deugdoende rust, prachtige cultuur en zo veel meer. Gezellig huisje in een fantastisch decor! Dank je wel


Liesbeth, Filip, Janne, Lore,  & Mats, juli 2021

“Dag Wout en Karen, het is een prachtige locatie! Alles was super! Wat fijn om zo'n huisje te mogen gebruiken waar alles aanwezig is. Geweldig! Dank je wel! 


Annelies en 4 vriendinnen, juli 2021

“Zeer vriendelijke eigenaars. De kachel was zeker een meerwaarde, dat maakte het heel gezellig. We waren verrast wat er allemaal aanwezig was. Zeer propere kamers, kortom het was een superweekend. ”


Lotte & Lennert, maart 2021

“Beste Karen en Wout

Het lang weekend is alweer voorbij. We hadden nood om de pandemie te ontvluchten en dat is hier goed gelukt. Het verblijf is perfect. Het is gezellig, super proper en alles is aanwezig. Rustige nachten, goed ruikende laken, vers gewassen plates, .... De mooie natuur, meer moeten we niet hebben, zelfs met dit woelige regenweer. Met vriendelijke groeten en nog veel succes.”


Greet, Patrick & Wolf, maart 2021

“Beste Karen en Wout"

Bedankt voor dit gezellige plekje. We hebben echt kunnen genieten en Corona was niet eens heel ver weg. We komen graag terug. Het gaat jullie goed.”


Andrea & Nick, Rex & Dax, maart 2021

“Dag Wout en Karen,

We hebben enorm genoten van ons verblijf in jullie huisje. Een prachtige streek om te wandelen. De vele brochures gaven genoeg inspiratie. Vele groetjes.”


Annelies, Thomas & Hanna, augustus 2021

"Beste Wout en Karen,

In het armenhuis voelden we ons als 3 koninginnen te rijk. De beste zet: als eerste op het toilet. Afwas werd niet vermeden, daarvoor werd niet gestreden. Wout toonden voor we gingen eten "de beneden", onze mond viel wagenwijd open, maar we moesten vlug eten gaan kopen. We fantaseerden over "den boven" en bij thuiskomst konden we terug onze ogen niet geloven. Bij het ontbijt naast de kerk, voor het armenhuis en in de parchtige voorhof, met een staalblauwe hemel...werd Leen door een beestje gebeten. Godzijdank, de speciale zalf van Karen, met liefde gegeven, werd vakkundig mooi uitgestreken.

We hadden hier een hemelse deugddoende vakantie in de pastorie. Van harte veel dank en misschien tot ziens.

Leen, Katrie en Katrien, september 2021

“We genoten van een rijkelijk verblijf in het voormalige Armenhuis. De deugddoende stilte, de zalige warmte van het houtvuur en de comfortabele bedden deden ons goed slapen (tegen onze gewoonte in). We hebben mooie wandelingen gemaakt en genoten van streekproducten in dit mooie herfstseizoen. We komen zeker terug. Bedankt voor de gastvrijheid en dat onze hond hier ook welkom was.


Carla & Mylene, oktober, 2021

“Beste Karen & Wout,

Wat een gezellig huisje...

Alles aanwezig, niets te kort...

Tot in de puntjes verzorgd...

Genoten van de kachel...

Mooie streek, mooie wandelingen...

Dankjewel voor de gastvrijheid...”


Marc & Cindy, december 2021

“Beste Wout & Karen,

We hebben heerlijk kunnen ontspannen gedurende dit verblijf. Genoten van het comfort van de woning. De avonden voor de kachel waren gezellig! Mooie wandelingen en prachtige fietstochten gedaan. Genoten van de rust. Tot een volgende keer!”


Brian, Kim, Nora, Marthe, Reë, december 2021