Gastenboek 2022

“Jullie hebben een heel gezellige woning met een echt vakantiegevoel. Alles is aanwezig, heel netjes. Het weer was een meevaller om de streek te ontdekken. Het is hier een paradijs voor wandelaars, fietsers en hondenliefhebbers. Bedankt voor alles en heel vriendelijke groetjes.


Danny, David, Marie Anne, maart 2022

“De kinderen vonden het hier supergezellig in het knusse huisje. Slapen deden ze als roosjes. We konden hun "good vibes" alleen maar beamen. Hebben genoten van de heerlijke bedden, het haardvuur, de knusse woonkamer, het feit dat alles aanwezig is. De omgeving is natuurlijk wondermooi. Net als de mensen en hun hartelijkheid die julie vertegenwoordigen vanaf de reservatie tot vertrek. Bedankt.”


Olivia en zus Saskia, Remi, Lars en Rachel, april 2022

“Twee nachten met 3 vriendinnen , ideaal in dit huisje! Alleen jammer dat het niet gelukt is om de houtkachel aan te krijgen ;-). Tot de volgende."


Anne, Elien & Beere, April 2022

“Dag Wout en Karen,

Jullie huisje is volledig in orde, alles aanwezig voor een aangenaam verblijf. We genoten volop van 3 heerlijke dagen in het Armenhuis en voelden ons de koning te rijk! Pure ontspanning in Haspengouw. We hebben heerlijke gewandeld, gefietst en lekker gegeten. Onze batterijen helemaal opgeladen. Nog veel succes met jullie vakantiehuis, het ga jullie goed. Tot weerzien.”


Betje, Wim, Wendy, Emily, april 2022

“Beste Karen en Wout,

Julie huisje is top! Alles wat je nodig hebt, is aanwezig en ook proper :-). Hier komen we terug maar dan voor een langer periode. We hebben het hier goed gehad. Een aanrader om te gaan eten is Chateau de la Motte. Vlakbij en prijs/kwaliteit heel goed in een mooie locatie. Tot de volgende keer. En nog eens bedankt voor de lekker biertjes.”


Luc en Sonja, april 2022

“Wij hebben 3 rustgevende dagen doorgemaakt na een hectische 13 uur durende reis. Een mooi huisje met een heerlijke tuin waar wij van genoten hebben. De omgeving is fantastisch voor wie honden heeft. Dus, met wat spijt in het hart, vertrekken wij na 3 geslaagde dagen. Nogmaals van harte bedankt voor de lekkere biertjes. Een lieve "touch" van gastvrijheid die erg geapprecieerd werd. Tot ziens


Agnes & Freddy, juni 2022