Gastenboek 2022

“Jullie hebben een heel gezellige woning met een echt vakantiegevoel. Alles is aanwezig, heel netjes. Het weer was een meevaller om de streek te ontdekken. Het is hier een paradijs voor wandelaars, fietsers en hondenliefhebbers. Bedankt voor alles en heel vriendelijke groetjes.


Danny, David, Marie Anne, maart 2022

“De kinderen vonden het hier supergezellig in het knusse huisje. Slapen deden ze als roosjes. We konden hun "good vibes" alleen maar beamen. Hebben genoten van de heerlijke bedden, het haardvuur, de knusse woonkamer, het feit dat alles aanwezig is. De omgeving is natuurlijk wondermooi. Net als de mensen en hun hartelijkheid die julie vertegenwoordigen vanaf de reservatie tot vertrek. Bedankt.”


Olivia en zus Saskia, Remi, Lars en Rachel, april 2022

“Twee nachten met 3 vriendinnen , ideaal in dit huisje! Alleen jammer dat het niet gelukt is om de houtkachel aan te krijgen ;-). Tot de volgende."


Anne, Elien & Beere, April 2022

“Dag Wout en Karen,

Jullie huisje is volledig in orde, alles aanwezig voor een aangenaam verblijf. We genoten volop van 3 heerlijke dagen in het Armenhuis en voelden ons de koning te rijk! Pure ontspanning in Haspengouw. We hebben heerlijke gewandeld, gefietst en lekker gegeten. Onze batterijen helemaal opgeladen. Nog veel succes met jullie vakantiehuis, het ga jullie goed. Tot weerzien.”


Betje, Wim, Wendy, Emily, april 2022

“Beste Karen en Wout,

Julie huisje is top! Alles wat je nodig hebt, is aanwezig en ook proper :-). Hier komen we terug maar dan voor een langer periode. We hebben het hier goed gehad. Een aanrader om te gaan eten is Chateau de la Motte. Vlakbij en prijs/kwaliteit heel goed in een mooie locatie. Tot de volgende keer. En nog eens bedankt voor de lekker biertjes.”


Luc en Sonja, april 2022

“Wij hebben 3 rustgevende dagen doorgemaakt na een hectische 13 uur durende reis. Een mooi huisje met een heerlijke tuin waar wij van genoten hebben. De omgeving is fantastisch voor wie honden heeft. Dus, met wat spijt in het hart, vertrekken wij na 3 geslaagde dagen. Nogmaals van harte bedankt voor de lekkere biertjes. Een lieve "touch" van gastvrijheid die erg geapprecieerd werd. Tot ziens


Agnes & Freddy, juni 2022

Beste Wout en Karen,

We hebben een fijn verblijf gehad in jullie appartement. Alles zag er keurig en schoon uit. Jullie zijn super hosts; attent en snel met reageren. We hebben genoten van de prachtige omgeving. Er ligt voor jullie nog een watermeloen op de schaal. Hartelijke groeten en wellicht tot ziens. 


Alphons en Joke, Peter en Marion, juli 2022

Great location in the center of a small hamlet next to the church. The hosts were friendly and easy to communicate with. The house looked small but was spacious inside. It had 2 nice bedrooms and a roomy bathroom upstairs and a combo living/dining/kitchen downstairs. There were extra items in the kitchen such as coffeepads/teabags/ dishwashing tablets etc. It also had a nice garden in front of the property with garden chairs etc; unfortunately the weather wasn't too good so we didn't use it. We enjoyed our stay at Haspengouw and hope to return in the future.


Hubertina & kids, juni 2022

Dag Wout en Karen,

Zoals steeds hebben we genoten van de rust in jullie vakantiehuis.
Nogmaals dank en waarschijnlijk tot in juni volgend jaar. De datum kennen we nog niet.


Marie-Jeanne & Bernard, september

2022